Hackney Backhouse

A new family home for a constrained back garden site in a Hackney Conservation Area. The house has a refined materials palette of ochre brickwork, anodised aluminium windows, COR-TEN® steel.
Architect: Guttfield Architecture
Location: Hackney, London, UK
Completed: 2018
Photographer: Will Scott
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse

Endless possibilities

Showcase Cor-Ten projekt

Showcase your projects here

We are always looking for the most interesting and creative architecture to be showcased by SSAB. The only condition is that COR-TEN® steel is an essential part of the project. Our team of editors will review your submission, and if approved, it will be featured.
Designers guide

Design guide

Naturally, you want to get the best aesthetics from COR-TEN® steel. When designing with COR-TEN® steel there are a few things to consider. Follow these simple rules and your architecture will leave a lasting impression.
180